ABA Academy stelt u de stripboeken GREEP voor

Stripboek GREEP 1, Eerste contact, van Franse scenarist en tekenaar Jean-Marc Zakine

Eind maart 2021 brengt de Franse scenarist en tekenaar Jean-Marc Zakine deel 2 van GREEP uit. ABA Academy heeft het genoegen u dit adembenemende thrillertweeluik in het Nederlands te mogen voorstellen.

Maar om dit album te realiseren hebben wij uw steun nodig.

Het verhaal 

In deel 1, Eerste contact, leidt Sam Baumann een rustig leventje. Maar hij wordt ontvoerd door een geheime wetenschappelijke organisatie, en hij krijgt een injectie met een experimenteel virus. Van alle besmette individuen is hij de enige die weerstaat aan het virus. De schimmige wetenschappers doen er dan ook alles aan om hem weer gevangen te nemen. Waarom reageert hij anders? Sam moet proberen uit de klauwen van zijn ontvoerders te blijven én het virus uit zijn bloed zien te krijgen.

In deel 2, De confrontatie, komt Sam Baumann willens nillens terecht in een conflict tussen twee buitenaardse clans. Voor de enen is hij een troef, voor de anderen een bedreiging.

Het project 

ABA Academy gaat prat op zijn regionale verankering in België en Nederland en wil dit tweeluik tegelijk met de verschijning van deel 2 in het Frans in het Nederlands aanbieden.

De uitgave uit 2018 van Premier Contact (Eerste contact) krijgt een nieuwe kleurencover en de auteur heeft ook meerdere tekeningen gewijzigd. Bovendien werd op één plaat ook extra tekst toegevoegd. In het Nederlands wordt deze nieuwe editie uitgebracht.

Of u verzamelaar bent, liefhebber van de Klare Lijn of gewoon graag een meeslepende thriller leest, dan is GREEP iets voor u!

Pas op: U moet wel Eerste contact hebben gelezen alvorens u De confrontatie leest. Beide delen worden u aangeboden in onze crowdfunding campagne

Hoe vindt u ons?

Met deze link:

https://nl.ulule.com/lemprise2/

Dank u voor de steun!

 

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail